Wil jij de baas worden in Google? In Facebook? In social ads? In online marketing? Dan zit je bij Baas en Baas aan het juiste adres. Baas en Baas, een in Amsterdam gebaseerd full service online marketing bureau, gelooft dat een mooie website niks waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niks waard zijn zonder een website die converteert. Baas en Baas creëert nieuwe websites en zorgt dat deze meer conversie oplevert. Door middel van data driven online marketing maakt Baas en Baas van jouw bedrijf de baas in Google en social media.

Methoden

Baas en Baas heeft verschillende methoden waarmee ze jouw bedrijf online de baas maken. De methoden die Baas en Baas hanteert zijn zoekmachine optimalisatie (SEO), content marketing, social (advertising) en SEA Google Ads.

  1. Zoekmachine optimalisatie (SEO). Wil je een hogere positie in Google? Baas en Baas maakt gebruik van verschillende on-page en off-page SEO technieken en daarmee zorgen ze ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is. On-page heeft betrekking tot de website zelf, alles wat er op de pagina gebeurt. Off-page heeft dan te maken met alles buiten de website, hoeveel verwijzende domeinen je website heeft.
  2. Content marketing. Als je liever wat meer aandacht van je doelgroep wilt krijgen wordt er samen met jou een inspirerende, originele en krachtige contentstrategie samengesteld om zo meer interesse in de doelgroep op te wekken.
  3. Social (advertising). Wil je liever meer verkeer naar je website krijgen of een online fanbase opbouwen? Daarvoor maakt Baas en Baas sociale media campagnes specifiek voor jouw bedrijf. Zo kan Baas en Baas bijvoorbeeld voor jou goede Facebook advertising verzorgen.
  4. SEA Google Ads. Naast SEO, wat organische zoekresultaten zijn, is er ook nog SEA (search engine advertising). Dit zijn betaalde advertenties bovenaan de zoekmachine van Google. Baas en Baas zorgt ervoor dat jouw promotie gericht op je doelgroep is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like